Sub rosema

Ik ben Alice Rosema en Sub Rosema is de naam van mijn bedrijf. De naam Sub Rosema is afgeleid van ‘Sub Rosa’ hetgeen betekent ‘onder geheimhouding’ of ‘in vertrouwen’. 

Het symbool van de Sub Rosa zie je nog vaak terug in de zogenoemde herenkamer van oude herenhuizen. In het midden van het plafond ligt een rosette als teken dat alles wat er in deze kamer wordt gezegd ‘sub rosa’ is en binnen die muren bljift. Voor mij is de rosette daarom een betekenisvol symbool voor mijn werk in het HR vakgebied waarbij mijn klanten mij volledig moeten kunnen vertrouwen. Ik werk immers in het hart van uw organisatie, met uw mensen. De integriteit die ik bezit en het vertrouwen dat ik schenk, zijn de basiselementen voor mij in mijn werk.

Wie ben ik? Een enthousiast, nieuwsgierig en gedreven mens met liefde voor het vak van human resource management. Volgens mij wordt het succes van een organisatie gerealiseerd door de mensen die er werken. Ik ben ervan overtuigd dat die mensen met plezier naar hun werk gaan als zij effectief bijdragen aan het succes van de organisatie. Daarnaast geeft de samenwerking met collega’s een groot gevoel van welbevinden. Deze twee, resultaten en relaties, zorgen voor een gezonde en succesvolle organisatie. Ik werk daar graag aan mee door dat klimaat in een organisatie gunstig te beïnvloeden. Ik geniet van het samenwerken met anderen om mooie resultaten te behalen. Uitdagingen zijn voor mij belangrijk. Door mijn positieve instelling ben ik in staat om anderen te enthousiasmeren, inspireren en te overtuigen. Het doet me plezier om mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Anderen zeggen dat ik rust uitstraal wat het resultaat in mijn werk ten goede komt.

Ik heb diploma’s van de HBO opleidingen Personeel en Arbeid, Casemanager Ziekteverzuim en Professioneel Coach. Daarnaast heb ik ruime ervaring als HR manager en adviseur, het sturen op ziekteverzuim en in team- en individuele coaching.